Over MetPeter

Creatief en persoonlijk

De naam MetPeter is ontstaan uit het idee van samenwerken. Samenwerk met de klant, maar ook met leveranciers zoals drukkerijen, programmeurs en signmakers. En eigenlijk ook omdat het makkelijk is met het opnemen van de telefoon ;-)

Ik ben in 2002 begonnen, de nadruk lag toen vooral op grafisch ontwerp van printmedia. Inmiddels zijn we heel wat jaartjes verder en is naast grafisch ontwerp ook het 'creatief meedenken' een onderdeel van de werkzaamheden geworden. Dit is per opdracht meedenken over de praktische uitvoerbaarheid en het beschikbare budget optimaal benutten. Maar ook inhoudelijk: wat is het doel en hoe moet het eruit komen te zien.

In de afgelopen jaren hebben heel wat uiteenlopende opdrachten de revue gepasseerd. Van huisstijlontwerp tot standbouw en van bewegwijzering en interieurbouw tot boekvormgeving. Ik ben natuurlijk niet op alle fronten sterk, daarom heb ik inmiddels een groot netwerk van specialisten die ik kan inschakelen. Denk daarbij aan programmeurs, interieurbouwers, signmakers etc. De lijnen zijn altijd helder: als ik een specialist inschakel dan weet jij als klant wie dat is en ook rechtstreeks contact is gewoon mogelijk. Transparant dus ;-)

Meer over Peter
Na mijn opleiding aan het Grafisch Lyceum in Eindhoven ben ik bij Eccolo ontwerpers gaan werken. Na 2 jaar heb ik besloten om, naast mijn dienstverband bij Eccolo, een eigen bedrijf te starten. Vanaf 2006 is MetPeter mijn fulltime bezigheid.